Annonser

Personer till padelsektion


Annons: 2020-08-26 Krokom innebandy

Beskrivning av uppdrag:

Vi söker dig som är intresserad av idrott och framförallt padel till Krokom innebandys ny padelsektion. Krokom innebandy är med i ett arvsfonden projekt som innebär att du just nu byggs tre utomhuspadelbanor i Krokom. Krokom innebandy kommer att driva och sköta dessa banor och även starta upp träningsverksamhet för i första hand barn och ungdomar men på sikt kanske även för äldre personer. Det kommer att fungera på samma sätt som utomhusbanan i Östersund där du betalar en årsavgift för att kunna boka banor och spela. Det kommer även finns utrustning att hyra/låna där tanken är att barn och ungdomar upp till en viss ålder ska få spela gratis och låna utrustning utan kostnad. Det ska även anordnas träningsverksamhet för barn och ungdomar som vill lära sig att spela padel.

Därför söker vi dig som brinner för padel och gärna skulle vilja vara en del i att bygga upp denna nya del i Krokom innebandys verksamhet. Ett stort plus om du är ungdom och/eller tjej då vi vill ha en jämn könsfördelning i padelsektionen.

Målet är att padelsektionen ska bestå av 5-6 personer som tillsammans diskuterar hur bokning av banor ska fungera, kostnad för medlemskap, planera och genomföra event, planera och tillsätta/genomföra tränings verksamhet, banskötsel osv.

Tidsåtgång:

1-3 timmar/månad, betydligt mindre tid under perioden november-april då det inte kan ske någon aktivitet på banorna.

Träningstider:

Tidsperiod:

september 2020- oktober 2021

Kommuner:

Krokom

Roll:

Annan

Idrotter:

Racketsport

Begär utdrag ifrån belastningsregistret:

JA

Kontakta oss på:

Krokominnebandy@gmail.com, Kimmen 070-655 79 89